Tiramisu met banaan

Tiramisu met banaan

Mag even duren Iets moeilijker Iets duurder

Tiramisu met banaan

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 zakjes (karamelpudding, type Dr Oetker)
    • 500 ml (koude)
    • 100 g crème fraîche
    • 150 ml
    • 20 boudoirkoekjes
    • 200 ml (+ wat extra)
    • 6 bananen (rijpe)
    • 1 plakje sinaasappel
    • kaneel
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Roer het puddingpoeder los in de melk. Klop de slagroom stijf en meng met de zure room.

  2. Doop de lange vingers in het sinaasappelsap en leg ze op de bodem van een schaal. Verdeel er de helft van de pudding over.

  3. Pel de bananen, snijd ze in schijfjes en bedruppel ze met het extra sinaasappelsap. Verdeel de helft ervan op de pudding en bedek met slagroom.

  4. Herhaal de eerste drie laagjes. Werk de tiramisu af met toefjes slagroom, kaneelpoeder en een schijfje sinaasappel. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!