Tomatentaart

Tomatentaart

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tomatentaart

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 pakje kruimeldeeg (kant-en-klaar)
    • 8 blaadjes
    • 5 plakjes
    • 4 el (kant-en-klaar)
    • 5 tomaten (bv. romatomaten, in dikke plakken)
    • 2 lente-uien (fijngesneden)
    • 1 scheut olijfolie
    • 1 snufje peper en zout
    • 1 handje geraspte parmezaan
Minder dan 30 minuten + in de oven

  1. Bekleed een ingevette taartvorm met het deeg. Bestrijk de bodem met de pesto en leg de mozzarella er samen met de basilicumblaadjes op. Verdeel de plakken tomaat over de kaas. Breng goed op smaak met peper en zout.

  2. Zet 40 minuten in een op 200ºC voorverwarmde oven.

  3. Werk af met de lente-uitjes en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Serveer meteen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!