Tomatentaart met geitenkaas

Tomatentaart met geitenkaas

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Tomatentaart met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g tomaten (in partjes)
    • 150 g geraspte Hollandse geitenkaas
    • 3 el olijfolie extra vierge
    • 1 el balsamicoazijn
    • 75 g rucola slamelange
    • 2 tl Provençaalse kruiden
    • quichevorm (24 cm ø, ingevet)
    • 8 plakjes bladerdeeg (diepvries, ontdooid)
    • 200 ml
    • 4 eieren
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Bekleed de vorm met het deeg. Leg de tomaat op de deegbodem.

  3. Klop de eieren los met de slagroom. Voeg de kaas met de kruiden en zout en peper naar smaak toe en schenk rond de partjes tomaat.

  4. Bak de quiche in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.

  5. Maak de salade aan met de olijfolie, de balsamicoazijn en zout en peper naar smaak.
  6. Snijd de quiche in punten en serveer met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!