Tortelloni met groene asperges, Parmezaanse kaas en basilicum

Tortelloni met groene asperges, Parmezaanse kaas en basilicum

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tortelloni met groene asperges, Parmezaanse kaas en basilicum

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el (grof gehakt)
    • 2 rode uien (in reepjes)
    • 50 g Parmezaanse kaas (dun geschaafd)
    • 300 g groene asperges (in schuine stukjes gesneden)
    • 1 Bertolli Kaas&Basilicum; pastasaus
    • 2 el olijfolie
    • 250 g Bertolli Tortelloni al Formaggio
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan. Bak hierin de ui en de asperges 5 minuten op een matig vuur. Voeg de pastasaus toe en verwarm deze al roerende op een hoog vuur.

  3. Schep de tortelloni erdoor.
  4. Verdeel de tortelloni met asperges over 4 borden. Strooi de peterselie en de parmezaanse kaas erover.
  5. Aantal kcal per persoon: 460 kcal