Tortilla pizza met pesto en ricotta

Tortilla pizza met pesto en ricotta

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Tortilla pizza met pesto en ricotta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Voor 8 wraps:

    • 8 wraps
    • 1 potje pesto (1 el per wrap)
    • 1 pakje ricotta (1 el per wrap)
    • 2 paprika's
    • 1 bakje cherrytomaatjes
    • 4 tl Italiaanse kruiden
    • zout en peper naar smaak
    • 1 zakje sla (rucola of bladsla)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Besmeer de wraps met de pesto en verdeel de ricotta over beide wraps.

  3. Snijd de paprika in reepjes of stukjes en de cherrytomaatjes in vieren. Verdeel de cherrytomaatjes en de paprika over de wraps. Breng op smaak met wat Italiaanse kruiden, zout en peper.

  4. Zet de pizzaatjes voor ca. 15 minuten de oven. Serveer de pizza’s met een dot rucola of bladsla.

Misschien vind je dit ook wel lekker!