Tortillataart met garnalen

Tortillataart met garnalen

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Tortillataart met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el zonnebloemolie
    • 2 el (grof gesneden)
    • 1 bakje guacamole
    • 1 pot tacosaus (a 230 g)
    • 1 blik maiskorrels (a 300 g, uitgelekt)
    • bakplaat
    • 1 pak wrap tortilla's (8 stuks)
    • 400 g Hollandse roerbakgroenten
    • 75 g geraspte jongbelegen kaas
    • 200 g jumbogarnalen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Verhit in een hapjespan de olie. Bak de groenten 4 minuten. Schep de maïs, de garnalen en de tacosaus erdoor.

  3. Leg een wrap op een bakplaat. Schep er 2 eetlepels groenten op. Maak met de rest van de wraps en groenten meer lagen. Eindig met groenten. Strooi er de kaas over.

  4. Bak de tortillataart in de oven in 15 minuten goudgeel en gaar.

  5. Strooi er de koriander over en snijd de taart in punten. Serveer eventueel met guacamole.

Misschien vind je dit ook wel lekker!