Traditionele lasagne

Traditionele lasagne

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Traditionele lasagne

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 24 lasagnevellen (250 g)
    • 1 pot bechamelsaus
    • 1 pot bolognesesaus
    • 150 g Parmezaanse kaas
    • 1 klontje Blue Band voor Koken, Bakken en Braden (kamertemperatuur)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Beboter een rechthoekige ovenschaal. Schep er een laagje bolognese in. Bedek met vellen lasagne en schep daarop wat bechamelsaus. Bestrooi met Parmezaanse kaas. Herhaal dit tot je van alle ingrediënten net genoeg overhoudt voor nog één laagje.

  3. Meng de rest van de bolognese met de bechamel en strijk uit over de laatste laag lasagnevellen. Eindig met Parmezaanse kaas. Zet 40 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!