Truffelpasta met paddestoelen

Truffelpasta met paddestoelen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Truffelpasta met paddestoelen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g Blue Band Finesse voor Verrijken
    • 1 handje Parmezaanse kaas
    • 1 zakje rucola
    • 1 el speltbloem
    • 2 tenen knoflook
    • 2 sjalotten
    • 1 verse peterselie
    • 1 truffelolie
    • 1 flinke eetlepel Truffel- paddestoeltapenade
    • 400 g paddestoelenmelange (mix van verschillende paddestoelen)
    • 500 g verse tagliatelle
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Hak de sjalotten en de knoflook fijn en bak deze in truffelolie. Voeg hierbij grof gesneden paddestoelen (kruimel ze grof fijn met de hand).

  2. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim water.

  3. Voeg de creme fraiche toe aan de paddestoelenmix en roer het door. Als de saus wat dun is bind je deze met een klein handje bloem of maizena.

  4. Voeg ook de truffeltapenade toe en nog een scheutje truffelolie. 

  5. Vervolgens giet je de tagliatelle af en voeg je deze bij de saus.

  6. Serveer dit met de peterselie, een flinke hand rucola en de parmezaansekaas vlokken.

Misschien vind je dit ook wel lekker!