Turk­se piz­za met punt­pa­pri­ka

Turk­se piz­za met punt­pa­pri­ka

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Turk­se piz­za met punt­pa­pri­ka

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 30 g
    • 1 el olie
    • 1 komkommer
    • 8 el Calvé knoflooksaus
    • 2 el Calvé ketchup
    • 75 g
    • 270 g lamsworstjes
    • 2 zoete puntpaprika's
    • 200 g
    • 8 tortilla's
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwijder het vel van de worstjes en verkruimel het vlees. Verhit de olie in een koekenpan en bak het worstvlees in 3 minuten op middelhoog vuur rul. Snijd de fijngesneden peterselie samen met de tomatenpuree en ketchup toe aan het vlees en bak 1 minuut mee.

  2. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in lange, dunne repen. Halveer de ongeschilde komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een lepel en snijd in lange dunne repen. Halveer de repen.

  3. Verwarm ondertussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het vleesmengsel over de tortilla’s en serveer de paprika, komkommer, ijsbergsla en knoflooksaus ernaast, zodat iedereen zijn eigen pizza kan vullen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!