Varkensfilet met gebakken courgette

Varkensfilet met gebakken courgette

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Varkensfilet met gebakken courgette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 takjes rozemarijnnaaldjes
    • 850 g aviko gekruide aardappelpartjes
    • 1 varkensfilet
    • 6 el olijfolie
    • 2 courgettes
    • 75 g zwarte olijven
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de varkensfilet in 4 dikke plakken. Bestrooi het vlees met zout en peper.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepel olijfolie. Bak het vlees in 6-8 minuten bruin en naar wens rosé of net gaar.

  3. Verhit in een koekenpan de laatste 2 eetlepel olijfolie. Bak de aardappelpartjes in 8 minuten bruin en gaar.

  4. Neem het vlees uit de pan en houd in aluminiumfolie warm. Bak in het bakvet de courgette in 4 minuten knapperig gaar. Schep er de olijven, de rozemarijn en zout en peper naar smaak door en bak nog 1 minuut.

  5. Leg de vlees op 4 borden. Schep de courgette erbij en serveer met de gekruide partjes.
  6. Dit gerecht bevat 671 kcal p.p.