Varkenshaasje met roomandijvie

Varkenshaasje met roomandijvie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Varkenshaasje met roomandijvie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el olijfolie
    • 200 ml crème fraîche
    • 700 g andijvie (in repen)
    • 300 g volkoren spaghetti
    • 300 g varkenshaasjes
    • 2 el pijnboompitten (geroosterd)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen.
  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi het varkenshaasje met zout en peper en bak het vlees in 10-12 minuten bruin en rosé van binnen.

  3. Verhit in een hapjespan de resterende 2 eetlepels olijfolie en bak de andijvie zacht. Voeg de crème fraîche toe en verwarm 1-2 minuten. 

  4. Giet de spaghetti af en schep door de roomandijvie. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Verdeel de spaghetti over 4 borden. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer met het varkenshaasje.

Misschien vind je dit ook wel lekker!