Varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli en krieltjes

Varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli en krieltjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Varkensreepjes met mosterd, worteltjes, broccoli en krieltjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el (fijngehakt)
    • 200 g worteltjes
    • 400 g varkensfilet (in dunne reepjes)
    • 6 el Blue Band Finesse voor Verrijken
    • 800 g krieltjes
    • 3 teentjes knoflook (fijngehakt)
    • 1 el mosterd
    • 4 el Croma Vloeibaar
    • 400 g broccoli (in roosjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in een pan met water en wat zout in ca. 10 minuten gaar.

  2. Snij de schoongemaakte worteltjes in de lengte in vieren. Bestrooi de varkensfilet met wat zout.
  3. Verhit de Croma in een wok , wacht tot de Croma bruin kleurt. Wok de varkensfilet ca. 5 minuten. Voeg de knoflook, worteltjes, broccoli en krieltjes toe en roerbak nog 8 minuten.

  4. Voeg naar smaak mosterd toe en roer de Blue Band Finesse voor Verrijken en 2 eetlepels bieslook erdoor. Verdeel de roerbakschotel over 4 voorverwarmde borden en strooi de rest van de bieslook erover. Tip Het is ook erg lekker om aan deze schotel een pittige worst zoals chorizo toe te voegen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!