Varkensroerbak met sambalboontjes

Varkensroerbak met sambalboontjes

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Varkensroerbak met sambalboontjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g magere varkensreepjes
    • 1 bosui (in ringetjes)
    • 700 g sperziebonen (schoongemaakt)
    • 3 el
    • 2 tl
    • 300 g
    • 2 el
    • 50 g ongezouten cashewnoten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 6-8 minuten beetgaar.

  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de varkensreepjes 3 minuten. Schep er de sperziebonen, de sambal en de ketjap door en bak nog 2 minuten al omscheppend.

  3. Schep de roerbak op een schaal, bestrooi met de noten en de bosui en serveer met de rijst.