Vega schnitzel met paksoisalade

Vega schnitzel met paksoisalade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Vega schnitzel met paksoisalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg vastkokende aardappelen (schoongeboend en in stukken)
    • 4 el zonnebloemolie
    • 1 komkommer
    • mosterddressing honing
    • 1 uitje, gesnipperd
    • 4 gepaneerde vegetarische schnitzels
    • 1 paksoi (in reepjes)
    • 1 bekertje (à 125 ml) zure room
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Meng in een schaal de room met de dressing. Schep er de komkommer, de paksoi en de ui door.
  3. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie. Bak de aardappelen in 8 minuten goudbruin.

  4. Verhit in een andere koekenpan de laatste 2 eetlepels olie. Bak de schnitzels in 5 minuten goudbruin en krokant.

  5. Leg de schnitzels met de aardappelen op 4 borden. Serveer met de komkommersalade.