Vegetarische saté met rauwkost

Vegetarische saté met rauwkost

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Vegetarische saté met rauwkost

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 stokbrood
    • 1 el ketjap
    • 3 el Calvé mayonaise
    • 1 pot Calvé satésaus (kant & klaar) (à 500 g)
    • 2 el
    • 400 g vegetarische balletjes of stukjes
    • 300 g Hollandse rauwkost
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de balletjes of stukjes 4 minuten.

  2. Draai het vuur laag, voeg de satésaus toe en verwarm nog 4 minuten zachtjes.

  3. Meng in een schaal de mayonaise met de ketjap en 1 eetlepel water. Breng op smaak met peper of sambal. Schep de rauwkost en de ui erdoor.

  4. Verdeel de saté over 4 borden. Schep er de rauwkostsalade bij. Serveer met het stokbrood.