Vegaburgers met rozemarijn aardappeltjes

Vegaburgers met rozemarijn aardappeltjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Vegaburgers met rozemarijn aardappeltjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g sperziebonen
    • 4 vegetarische burgers (naar wens)
    • 1 zak aardappelen (type Bildstar)
    • 1 bosje verse rozemarijn
    • grof zeezout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC.

  2. Was de aardappelen en snijd ze in mooie gelijke stukken. Je hoeft ze niet te schillen.

  3. Verdeel de aardappel over de bodem van een grote braadslee (bakplaat/ovenschotel) en besprenkel ze royaal met een lekkere olijfolie. Schep om met rozemarijntakjes en peper. 

  4. Zet de braadslee vervolgens voor ca. 45 minuten in de voorverwarmde oven. Schep de aardappeltjes halverwege nog even goed om en kruid met grof zeezout. 

  5. Bak intussen de vegetarische schnitzels, en kook de boontjes (in wat bouillon of zout) gaar.

  6. Verdeel de aardappeltjes over 4 borden en serveer met de burgers en sperzieboontjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!