Veldsla met avocado, frambozen en mozzarella

Veldsla met avocado, frambozen en mozzarella

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Veldsla met avocado, frambozen en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g veldsla
    • 1 avocado
    • 150 g frambozen (vers)
    • 6 el Calvé dressing (Honing Mosterd)
    • 2 bosuien
    • 1 bol mozzarella
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was de veldsla en de frambozen en laat uitlekken in een vergiet. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en snijd de bosuien in ringen.

  2. Verdeel de sla met frambozen over de bordjes. Schep er wat avocado, bosui en mozzarella boven op en schenk er als laatste de dressing over.

Heerlijk frisse salade van veldsla en mozzarella. Met een zoete twist door de frambozen, avocado en de Calvé Honing Mosterd dressing. Erg lekker op een warme, zomerse barbecue.

Bron: Calvé