Veldslasalade met feta en gebakken champignons

Veldslasalade met feta en gebakken champignons

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Veldslasalade met feta en gebakken champignons

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zak veldsla
    • 1 ui
    • 1 bakje champignon (kastanje)
    • 1 handje spinazie
    • 1 el balsamico
    • 1 teentje knoflook
    • 100 g
    • snufje peper en zout
    • scheutje olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui in ringen en champignons in partjes. Bak de uien en champignons bruin.
  2. Snijd ondertussen de feta in blokjes en maak de dressing van balsamico en olijfolie. Roer hiervoor 1 eetlepel balsamico en 2 eetlepels olijfolie en een uitgeperst teentje door elkaar. Maak op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de veldsla, spinazie en feta over de borden en garneer met de champignons. Maak de salade af met de dressing.

Misschien vind je dit ook wel lekker!