Verse pasta met ge­rook­te zalm en spi­na­zie

Verse pasta met ge­rook­te zalm en spi­na­zie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Verse pasta met ge­rook­te zalm en spi­na­zie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g
    • 200 g gerookte zalmsnippers
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 150 g (met kruiden)
    • 250 g romaatjes
    • 500 g verse spaghetti
    • 2 el pijnboompitten
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de romaatjes in kwarten. Verhit de olie in een pan, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 minuten slinken. Voeg de kruidenroomkaas aan de spinazie toe en laat op middelhoog vuur in 3 minuten smelten. 

  2. Voeg de laatste minuut de zalm toe. Breng op smaak met peper. Bak in een ander pannetje de pijnboompitten (zonder olie). Let op dat ze niet aanbranden.

  3. Breng ondertussen een ruime pan water met zout aan de kook. Voeg de pasta toe en kook deze in 4 minuten beetgaar. Giet af en meng door de spinazie-zalmsaus. Garneer met de romaatjes en serveer direct.

  4. Aantal kcal: 450 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!