Vijgen met geitenkaas en portsiroop

Vijgen met geitenkaas en portsiroop

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Vijgen met geitenkaas en portsiroop

Ingrediënten voor 6 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el
    • 2 dl
    • 200 g zachte verse geitenkaas
    • 12 vijgen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Snijd de vijgen kruislings in en duw ze een beetje open.
  3. Verdeel de geitenkaas over het midden van de vruchten.
  4. Plaats de vijgen een paar minuutjes in de oven tot de kaas licht begint te kleuren en te smelten.

  5. Kook de port met de honing in tot een vloeibare siroop.

  6. Verdeel de vijgen over de borden en lepel de siroop eroverheen.

  7. Circa 226 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!