Vis cakejes met mango

Vis cakejes met mango

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Vis cakejes met mango

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 450 g visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of tilapia) gekookt en in stukjes gesneden
    • 60 g uien (fijngesnipperd)
    • 1 tl mosterd
    • 1 el Hellmann's Real
    • 200 g
    • 30 ml
    • 1 ei (geklutst)
    • 100 g mango (in blokjes gesneden)
    • 100 g tomaat (in blokjes gesneden)
    • 5 g koriander (fijngehakt)
    • 4 el Calvé Jamaican Habanero saus
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Combineer de vis, ui, mosterd, mayonaise, paneermeel, citroensap en het ei. Meng dit goed en kruid naar wens.

  2. Vorm hiervan ronde pasteitjes en leg ze op de bakplaat. Bak in de oven op 180 ºC voor 30-40 minuten tot ze bruin zijn.

  3. Meng de mango, tomaat en koriander.
  4. Serveer de vis cakejes bedekt met het mango mengsel en de Jamaican Habanero saus.

Bron: Calvé