Vis met avocado-tomatensalade

Vis met avocado-tomatensalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Vis met avocado-tomatensalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g pangasiusfilets (vers of diepvries)
    • 3 tomaten (zonder zaadlijsten, in blokjes)
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 4 grote kruimige aardappelen (schoongeboend)
    • 1 eetrijpe avocado (in schijfjes)
    • 5 el olijfolie
    • 2 tl gemalen komijn
    • 75 g rucola
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Leg de aardappelen in een magnetronschaal. Pof ze op vol vermogen in de magnetron in 10 minuten gaar.

  2. Bestrooi de visfilets met de komijn en zout en peper naar smaak. Verhit in een ruime koekenpan de olie. Bak de visfilets in 3-4 minuten per kant bruin en gaar.

  3. Meng de avocado met de tomatenblokjes en de ui. Hussel er de rucola door en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de visfilets met de aardappelen over 4 borden. Schep er de salade bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!