Vis met mosterdsaus en bloemkool

Vis met mosterdsaus en bloemkool

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Vis met mosterdsaus en bloemkool

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 25 g margarine
    • 150 ml (Tip: Blue Band Finesse voor Koken)
    • 1 bloemkool (in roosjes)
    • 500 g pangasiusfilets
    • 1 el mosterd
    • 125 g gerookte spekreepjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Kook de bloemkoolroosjes in 10 minuten knapperig gaar.

  2. Smelt in een koekenpan de margarine, bestrooi de visfilet met zout en peper en bak in 2 minuten per kant bruin en gaar. Neem de vis uit de pan en houd onder een deksel warm.

  3. Bak in de pan de spekreepjes knapperig uit, voeg de kookroom toe en verwarm het 2 minuten. Roer de mosterd met zout en peper naar smaak erdoor. Verdeel de visfilet over 4 borden en schep er de mosterdsaus over. Serveer met de bloemkool en de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!