Vis shaslicks met een pastasalade

Vis shaslicks met een pastasalade

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Vis shaslicks met een pastasalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 50 g
    • 2 uien
    • 250 g cherrytomaatjes
    • 3 paprika's (rood, geel & groen)
    • 400 g visfilets
    • 1 zakje rucola (75 g)
    • 300 g pasta naar keuze (bijvoorbeeld Fusilli)
    • houten prikkers of satéstokjes
    • 2 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel koud. Laat goed uitlekken.

  2. Snijd 1 paprika in stukjes en de rest in blokjes. Snijd 1 ui in stukken en snipper de andere ui.

  3. Rijg de visfilet met de stukjes paprika en ui aan houten prikkers of spiesjes.

  4. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de visshaslicks in 5 minuten bruin en gaar.

  5. Meng de pasta met de rest van de paprika, de ui, de kerstomaatjes, de pesto, de rucola en zout en peper naar smaak.

  6. Serveer de salade met de shaslicks.
  7. Aantal kcal: ca. 427 p.p.