Visburger met zuurkool en stokbrood met mosterd

Visburger met zuurkool en stokbrood met mosterd

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Visburger met zuurkool en stokbrood met mosterd

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 stukken stokbrood of lange harde broodjes
    • 500 g
    • 1 tl gedroogde dille
    • 4 lekkerbekjes (diepvries)
    • franse mosterd
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of koekenpan.
  2. Doe de zuurkool met een scheutje water en de dille in een pan en stoof in 20 minuten met de deksel op de pan zachtjes gaar.
  3. Snijd het stokbrood of de broodjes open en besmeer ze met een flinke lik mosterd.
  4. Leg op elk stuk stokbrood of broodje een lekkerbekje en een flinke lepel zuurkool.
  5. Tip van Sandra: stoof zuurkool in bier (1 flesje) en een scheut water. Extra smaakmakers die je kunt toevoegen zijn 1 fijngesnipperde ui en 2 fijngehakte knoflooktenen, kort bakken. Zuurkool erbij en 1 tl paprikapoeder en 1 tl karwijzaad. Na 2 uur is je zuurkool heerlijk zacht en mild van smaak.

Misschien vind je dit ook wel lekker!