Visgratin met bietjes

Visgratin met bietjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Visgratin met bietjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el mosterd
    • ovenschaal (inhoud 1,5 ltr, ingevet)
    • peper en zout
    • 200 ml crème fraîche
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 100 g geraspte jonge kaas
    • 500 g gekookte bietjes (koelvers) (in partjes)
    • 500 g kabeljauwfilets
    • 1 el dille (fijngehakt)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal. Verdeel de bietjes rondom en bestrooi ze met zout en peper.
  3. Meng de crème fraîche met de mosterd, kaas, dille en zout en peper naar smaak. Verdeel het roommengsel over de vis. Bak de visgratin in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en gaar.

  4. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in een bodem water met zout in 15 minuten gaar. Giet ze af en schud ze naar wens om met een klontje boter en extra dille.

  5. Serveer de visgratin met de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!