Visgratin met puree

Visgratin met puree

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Visgratin met puree

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 ml
    • 500 g aardappels (gekookt)
    • peper en zout
    • 1 prei (in ringen gesneden)
    • margarine
    • 1 tl nootmuskaat
    • 50 g geraspt kaas
    • 100 ml
    • 2 el
    • 250 g garnalen
    • 2 el (gehakt)
    • 500 g visfilets (witte, in stukken)
    • 2 el
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pureer de aardappels met wat wat melk en boter. Meng er de kaas door en breng op smaak.

  3. Stoof de prei in margarine, bestrooi met de bloem en schep om. Schenk er al roerend de melk en de room bij. Laat indikken en breng op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout.

  4. Schep de vis, de garnalen en peterselie door de saus. Doe in een beboterde ovenschaal en verdeel er puree over. Zet 35 minuten in de voorverwarmde oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!