Viskebab met gevulde paprika

Viskebab met gevulde paprika

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Viskebab met gevulde paprika

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 teen knoflook (geperst)
    • 1 komkommer (in blokjes)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • houten prikkers of satéstokjes
    • 3 tomaten (in blokjes)
    • 500 g tilapiafilets (in blokjes)
    • 300 g
    • 1 tl gemalen komijn
    • 4 el platte peterselie (fijngehakt)
    • 4 rode en/of gele paprika’s (gehalveerd)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng in een schaal 2 eetlepels olijfolie, het sap van 1 limoen, de komijn, de knoflook en zout en peper naar smaak. Schep er de visblokjes door. Strooi de couscous in een schaal en schenk er 500 ml kokend water op. Verhit een grillpan.

  2. Gril de paprika’s 5 minuten per kant. Roer de couscous met een vork los. Schep er de komkommer, tomaat, ui en peterselie door. Meng de resterende 3 eetlepels olijfolie, het sap van de laatste limoen en zout en peper naar smaak erdoor.

  3. Leg de paprika’s op 4 borden en vul ze met couscous. Rijg de vis aan prikkers. Rooster in de grillpan de viskebabs in 2 minuten per kant bruin en gaar. Leg de viskebabs bij de paprika en serveer met de rest van de couscoussalade.

  4. Aantal kcal: 535 p.p.