Viskebabs met couscous

Viskebabs met couscous

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Viskebabs met couscous

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 rode uien (in partjes)
    • 1 courgette
    • 1 wortel
    • 500 g kabeljauwfilets (in blokjes)
    • 400 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 4 el olijfolie
    • 3 el muntblaadjes
    • 300 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Strooi de couscous in een schaal en schenk er 500 ml heet water op. Wel de couscous 5 minuten.

  2. Rijg de vis, de wortel, de courgette en de ui aan spiesen. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de viskebabs in 6 minuten rondom bruin en gaar.

  3. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bak de tomaatjes 4-5 minuten, tot de sappen vrijkomen. Schep er de couscous door. Breng op smaak met de munt en zout en peper. Schep de couscous op 4 borden en leg er de viskebabs bij.