Vispakketje met pesto

Vispakketje met pesto

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Vispakketje met pesto

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 stukken roodbaarsfilets
    • 4 tomaten (in plakken gesneden)
    • 2 lente-uitjes (in ringetjes gesneden)
    • zout en peper
    • 2 el citroensap (naar smaak)
    • 1 el Blue Band Vloeibaar (om in te vetten)
    • 2 el rode pesto (potje)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  2. Spreid 4 grote vellen vetvrij papier of bakpapier op het aanrecht uit. Wrijf de stukken vis in met zout, peper en citroensap. Wrijf het midden van de vellen papier in met vloeibare margarine.

  3. Leg hierop de plakken tomaat en de lente-ui. Bestrooi het met versgemalen peper. Leg de roodbaars op de plakjes tomaat en bestrijk de vis met de pesto. 

  4. Vouw de pakketjes dicht, maar niet te strak, zodat de stoom kan ontsnappen. Laat de vis in het midden van de oven gaar worden in ongeveer 15 minuten.

  5. Serveer de vis verpakt in het vispakketje.

Heerlijk vispakketje uit de oven met roodbaarsfilet en rode pesto, lente-uitjes en tomaten. Wikkel de pakketjes in aluminiumfolie en je kan ze op de barbecue bereiden. Lekker met gekookte aardappels en venkel.