Vispannetje met saffraan

Vispannetje met saffraan

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Vispannetje met saffraan

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g koolvisfilets
    • 2 tomaten
    • 1 ui
    • 50 cl
    • 4 el olijfolie
    • 1 tl komijnpoeder
    • 1 tl korianderpoeder
    • 1 dopje saffraan
    • peper
    • zeezout
    • 2 rode paprika's
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Spoel de visfilets, snijd ze in (niet te kleine) stukken. Kruid met peper en zout.

  3. Spoel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Spoel de paprika’s, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel en snipper de ui. Vermeng de groenten met de olijfolie. Kruid met wat peper en zout.

  4. Verdeel de groenten over vier ovenpannetjes. Leg er stukjes vis bij.

  5. Breng de vis jus aan de kook met de komijn, de koriander en de saffraan. Verdeel over de vis en dek af.

  6. Zet 20 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!