Visschotel met mosterd

Visschotel met mosterd

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Visschotel met mosterd

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g spruiten (schoongemaakt)
    • 1 kg iets kruimige aardappelen (geschild en in stukken)
    • 300 g tilapiafilets (in blokjes)
    • 100 g geraspte belegen kaas
    • 150 ml
    • 1 el grove mosterd
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  3. Kook de spruiten in water met zout in 10 minuten.

  4. Giet de aardappelen en de spruiten af. Doe ze met de tilapiafilet in de ovenschaal.
  5. Klop de mosterd en de kaas met zout en peper naar smaak door de slagroom.
  6. Schenk de mosterdroom over de visschotel en bak deze in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin.

Tip: niet zo dol op spruitjes? Vervang de spruitjes in dit recept door bijvoorbeeld courgette.

Ook een goed idee: Visschotel met pesto

Meer heerlijke recepten: 7x budgetkoken tot 10 euro

Misschien vind je dit ook wel lekker!