Visschotel met pesto

Visschotel met pesto

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Visschotel met pesto

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bosje platte grof gesneden peterselie
    • 1 kg kleine aardappels (vastkokend, gehalveerd)
    • 500 g visfilets (bijv. kabeljauw)
    • 1 ingevette braadslede of bakplaat
    • 2 courgettes in stukken
    • 1 el grof zeezout
    • 3 el olijfolie
    • 3 el groene pesto
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. 

  2. Schep de aardappelen en de courgettes om met de olijfolie.

  3. Bestrooi met het zeezout en rooster in de voorverwarmde oven in 40 minuten goudbruin en gaar.

  4. Besmeer de visfilet met de pesto. Verdeel de vis de laatste 10 minuten over de aardappelen en rooster gaar.

  5. Bestrooi de visschotel uit de oven met de peterselie.
  6. Aantal kcal: ca. 419 p.p. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!