Vissoep

Vissoep

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Vissoep

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tenen knoflook
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • 100 g Hollandse garnalen
    • 350 g aardappelschijfjes
    • 300 g tilapiafilets
    • 1 sinaasappel
    • 1 zak Italiaanse roerbakgroenten
    • 1 liter visbouillon
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een soeppan 2 eetlepels olie en fruit hierin de knoflook ca. 30 seconden. Voeg de roerbakmix toe en bak 2 minuten mee. 

  2. Rasp de oranje sinaasappelschil en pers de vrucht uit. Voeg de bouillon, de sinaasappelrasp, het sap en de aardappelschijfjes toe en laat de soep met de deksel op de pan ca. 12 minuten doorkoken. 

  3. Pureer de soep met de staafmixer. Verhit ondertussen in een koekenpan met anti-aanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de vis in 7-8 minuten gaar, keer halverwege en bestrooi hem met zout en peper naar smaak. Leg de stukken vis en de garnalen in de soep en warm ze even mee.

Misschien vind je dit ook wel lekker!