Braziliaans visstoofpotje

Braziliaans visstoofpotje

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Braziliaans visstoofpotje

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 ui
    • 3 teentjes
    • 1 groene paprika
    • 1 rode paprika
    • 4 el
    • 200 ml
    • 200 g
    • 230 ml
    • 3 el olijfolie
    • verse koriander
    • peper en zout
    • 2 tomaten
    • 4 zeebaarsfilets
Tussen 30 minuten en 1 uur + marineren

  1. Spoel de vis onder stromend water en dep droog. Pel en pers de knoflook. Bestrooi de vis met zout en de knoflook, schenk het limoensap erover en laat 30 minuten marineren.

  2. Pel de ui en snijd deze in ringen. Maak de rest van de groenten schoon, snijd de paprika’s in reepjes en de tomaten, zonder de pitjes, in blokjes.

  3. Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uiringen toe en fruit glazig.

  4. Voeg de paprikareepjes, kokosmelk, rijst en bouillon toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Leg dan de vis met de marinade en de tomatenblokjes erbovenop. Laat afgedekt nog 8 à 10 minuten koken, tot de vis gaar is.

  5. Werk af met een plukje koriander en serveer.

Misschien vind je dit ook wel lekker!