Vistajine met couscous

Vistajine met couscous

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Vistajine met couscous

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el olijven
    • 4 el olijfolie
    • 2 el (verse)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 2 teentjes (geperst)
    • komijnzaad
    • 0.5 pakje tomatensaus
    • 300 g
    • 500 g kabeljauwfilets
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een tajine of hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Bak de komijn 1 minuut mee.

  2. Schep de tomatenstukjes met de olijven erdoor. Leg de kabeljauwfilet in de tomatensaus en stoof de vis met de deksel op de pan 15 minuten.

  3. Bereid intussen de couscous volgens de aanwijzingen. Roer de korrels met een vork los. Breng op smaak met de resterende 2 eetlepels olijfolie, de munt en zout en peper.

  4. Verdeel de couscous over 4 borden en schep er de kabeljauwfilet met de tomatensaus bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!