Italiaanse wraps met tonijn, rucola en fricandeau

Italiaanse wraps met tonijn, rucola en fricandeau

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Italiaanse wraps met tonijn, rucola en fricandeau

Ingrediënten voor 4 personen
    • 2 blikken tonijn op olie
    • 4 el mayonaise
    • 1 el dijon mosterd
    • 2 tl kappertjes
    • 3 takjes (fijngesneden)
    • 4 tortillawraps
    • 100 g rucola
    • 300 g fricandeau (kalfs)
    • 3 sprietjes (fijngesneden)
    • 100 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
Minder dan 30 minuten

  1. Meng de tonijn en de olie met de mayonaise en mosterd. 

  2. Als het te dik blijft kun je wat water toevoegen. Voor een gladde saus pureer je hem met een staafmixer. 

  3. Meng de kappertjes en de peterselie erdoor.

  4. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met een deel van de saus en verdeel er de rucola en het kalfsvlees over.

  5. Garneer met de rest van de saus en bestrooi met de bieslook. Rol de tortilla’s op en serveer met wat cherrytomaatjes.

  6. Shop de accessoires uit de video bij vtwonen

  7.  Dit gerecht bevat: 600 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!