Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Wraps met paprika, spinazie en worstjes

Ingrediënten voor 4 personen
    • 2 rode paprika's (in reepjes)
    • 2 gele paprika's (in reepjes)
    • 1 tl paprikapoeder
    • 4 teentjes knoflook (zeer fijngehakt)
    • 8 dunne worstjes (bijvoorbeeld chipolata of merquez)
    • 4 tortillawraps
    • 2 handjes fijne spinazie
    • 4 el olijfolie en wat extra
    • 2 rode uien (in dunne ringen)
    • 6 el Calvé mayonaise
Minder dan 30 minuten

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de paprika en ui op middelhoog vuur 5 minuten. Voeg het paprikapoeder en de helft van de knoflook toe en bak op laag vuur nog 10 minuten. Voeg als het te droog wordt een paar eetlepels water toe. Het is lekker als de paprika zacht en zoet wordt.

  2. Verhit in de tussentijd nog 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in ca. 8 minuten gaar en goudbruin. Keer regelmatig. Meng de rest van de knoflook met de mayonaise en voeg een beetje water toe als je de saus dunner wilt.

  3. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het paprikamengsel over de tortilla’s. Leg de worstjes erop en verdeel er wat spinazie over. Je kunt wat knoflookmayonaise toevoegen. Rol de tortilla’s op en serveer met meer knoflookmayonaise.

  4. Tip: lekker met een simpele tomatensalade.

  5. Shop de accessoires uit de video bij vtwonen

Eet je liever geen vlees? Probeer onze Dagje geen vlees wrap!

Meer food inspiratie: 15x feestelijke partysnacks

Lees ook: De nieuwe schijf van Vijf

Misschien vind je dit ook wel lekker!