Voorjaarspasta met kip, peultjes en lente-uitjes

Voorjaarspasta met kip, peultjes en lente-uitjes

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Voorjaarspasta met kip, peultjes en lente-uitjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 200 g peultjes
    • 1 bosje lente-ui
    • 400 g kipfilets
    • 2 el Bertolli voor koken, bakken en roerbakken
    • 1 zak Bertolli pastasaus Traditioneel Toscaans (à 600 g)
    • 3 el fijngehakte peterselie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Was de peultjes en verwijder de puntjes. Snijd het wit en lichtgroene deel van de lente ui in schuine stukjes en het donkere groen fijn. Snijd de kip in reepjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een ruime hapjespan of wok. Bak de kip 5 min. op matig vuur. Voeg de peultjes en de stukjes lente-ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Schep de pasta om met de peterselie en peper naar smaak. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden. Schep de pastasaus met kip en peultjes erover en bestrooi het gerecht met het fijngesneden groen van de lente-ui.