Appelbollen met marsepein en gember op siroop

Appelbollen met marsepein en gember op siroop

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Appelbollen met marsepein en gember op siroop

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 6 kleine appels
    • 6 stukjes
    • 1 bolletje gember op siroop (zeer fijn gesneden)
    • 6 velletjes bladerdeeg (diepvries)
    • rietsuiker
    • snufje kaneel
    • 1 eigeel, losgeklopt met een beetje water
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Schil de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor.

  3. Meng de marspein met de gember en stop dit in de appels.

  4. Rol de velletjes bladerdeeg een beetje uit met een deegroller en snijd de hoeken 5 cm in. Leg de appels erop en bestrooi met een beetje rietsuiker en een snufje kaneel. 

  5. Vouw de flapjes bladerdeeg over de appel en bestrijk met het eigeel.
  6. Bak de bollen ca. 30 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!