Weekendbrood met komkommersalade

Weekendbrood met komkommersalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Weekendbrood met komkommersalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui (gesnipperd)
    • 1 krop ijsbergsla (in reepjes)
    • 1 ongesneden brood (ca. 400 g)
    • 100 g beenham
    • 2 eieren
    • 1 bakje komkommersalade (250 g, koelvers)
    • 3 tomaten (in plakjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 minuten hard en snijd ze in dikke plakjes.

  2. Meng de ui met de komkommersalade. Snijd het kapje van het brood. Hol het brood uit en vul het met een laagje sla, komkommersalade, tomaat, ham en ei. Leg het kapje er weer op. Bewaar het brood eventueel verpakt in vershoudfolie in de koelkast.

  3. Maak met de rest van de sla, de tomaat, de komkommer en het ei een salade.
  4. Serveer het brood in dikke plakken gesneden met de salade. Lekker voor een spontane avondpicknick op het strand (of in eigen tuin).

Misschien vind je dit ook wel lekker!