Wentelteefjes met fruit

Wentelteefjes met fruit

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Wentelteefjes met fruit

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 eieren
    • 100 ml
    • 100 ml
    • boter
    • 4 sneetjes brood (van een paar dagen oud)
    • snufje kaneelpoeder
    • poedersuiker
    • rood fruit (bijvoorbeeld blauwe bessen en frambozen)
    • 125 ml crème fraîche
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Klop de eieren in een diep bord los met de melk en de slagroom.

  2. Smelt een klont boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de sneetjes brood stuk voor stuk door het eimengsel, keer ze en laat even uitlekken. Leg ze in de hete pan.
  3. Bak de sneetjes in ca. 4 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege.

  4. Bestuif de wentelteefjes met wat kaneel en poedersuiker, leg het fruit erbij en een schep crème fraîche.

  5. Tip van Sandra: maak wentelteefjes ook eens van suikerbrood, krentenbrood, briochebrood of bijvoorbeeld croissantjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!