Wijn slushie met mango, aardbei, ananas & kaneel

Wijn slushie met mango, aardbei, ananas & kaneel

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Wijn slushie met mango, aardbei, ananas & kaneel

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g mango's (bevroren fruit, diepvries)
    • 100 g aardbeien (bevroren fruit, diepvries)
    • 100 g ananassen (bevroren fruit, diepvries)
    • 0.5 fles rode wijn
    • 150 ml Ginger ale (frisdrank)
    • 50 ml
    • 2 tl
    • vleugje kaneel
    • 2 aardbeien (hele, eventueel ter garnering)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Gebruik een blender, keukenmachine of staafmixer. Doe het bevroren fruit met de wijn in een kan en mix totdat een redelijk glad mengsel ontstaat.
  2. Voeg de Ginger ale, sinaasappellikeur, kaneel en suiker toe.
  3. Meng door elkaar en zet minimaal 2 uur in de vriezer in een ruime diepvriesdoos. Roer elk half uur los met een vork zodat mooie ijskristallen ontstaan.
  4. Zet 2 glazen klaar en schenk het ijsmengsel erin.

  5. Garneer met een aardbei en serveer eventueel met een rietje.