Winterpasta met bruine bonen

Winterpasta met bruine bonen

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Winterpasta met bruine bonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g
    • 3 el (fijngehakt)
    • 1 ui
    • 2 ansjovisfilets
    • 1 teen knoflook (geperst)
    • 1 blik gepelde tomtaten
    • 1 pot Hollandse bruine bonen (uitgelekt)
    • 1 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.

  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Bak de ansjovisfilet met de knoflook en ui 1 minuut. Voeg het blik tomaten toe en druk ze met de spatel stuk. Stoof de saus 5 minuten op laag vuur. Voeg de bonen toe en verwarm nog 5 minuten.

  3. Giet de spaghetti af en schep door de bonensaus. Breng op smaak met de peterselie, zout en peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!