Winters stoofpannetje

Winters stoofpannetje

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Winters stoofpannetje

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg aardappel
    • 400 g spekblokjes
    • 2 sjalotten
    • 2 bosjes lente-uien
    • 2 teentjes
    • 2 eieren
    • cayennepeper
    • zout
    • 2 klontjes margarine (om in te bakken)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke blokjes. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui, mét groen, in ringen.

  2. Kook de aardappelen net beetgaar in gezouten water.

  3. Verhit boter in een pan en fruit de sjalot, knoflook en spekblokjes.

  4. Voeg er de gekookte aardappelblokjes aan toe en roerbak. Strooi de lente-ui er over en roerbak nog even verder. Breng op smaak met wat peper en zout.

  5. Verhit boter in een pan en bak 2 spiegeleieren. Serveer de aardappelen in de pan met de eitjes erbovenop.

Misschien vind je dit ook wel lekker!