Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 kg witte asperges
    • 150 g Parmezaanse kaas
Minder dan 30 minuten

  1. Schil de asperges met een dunschiller van net onder de kop naar beneden en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook ze in 20 minuten gaar en rasp ondertussen de Parmezaanse kaas op een fijne rasp.
  2. Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden. Besprenkel ze met de extra vergine olijfolie en strooi er vervolgens de kaas over.

Verrukkelijke witte asperges met Parmezaanse kaas en olijfolie. Zo simpel recept, maar o zo lekker! Geniet met z'n vieren van dit heerlijke asperge-gerecht uit de Italiaanse keuken.