Wokmie met gember en mango

Wokmie met gember en mango

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Wokmie met gember en mango

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g magere hamlapjes
    • 3 el Conimex Ketjap Marinade
    • 3 cm
    • 125 g Conimex mie nestjes
    • 2 rode uien
    • 1 prei
    • 1 rijpe mango
    • 2 el Conimex wokolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de hamlapjes in blokjes en meng met de Ketjap Marinade. Laat 10 minuten marineren.
  2. Kook ondertussen de mie nestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  3. Schil en rasp de gember fijn. Pel en snijd de uien in partjes. Maak de prei schoon, halveer en snijd in smalle reepjes. Maak de mango schoon, snijd het vruchtvlees los van de harde pit en in stukjes.

  4. Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok de vleesblokjes 5 minuten. Voeg de gember, de ui en de prei toe en wok nog 3 minuten. Meng de mie en de mango erdoor en wok nog 2 minuten.

  5. Verdeel de wokmie over 2 diepe borden of kommen.

Heerlijke en gezonde wokmie met gember en mango. Dit Aziatische gerecht met mie is extra lekker met Conimex Ketjap Marinade, Conimex, Conimex Wokolie en Conimex Mie Nestjes.

Bron: Conimex