Worstjes met koolrabisalade

Worstjes met koolrabisalade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Worstjes met koolrabisalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 el hazelnoot (grof gehakt)
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild en in stukken)
    • 1 rode ui (in ringen gesneden)
    • 1 appel (in schijfjes)
    • 50 g margarine
    • 2 koolrabi's
    • 300 g runderchipolata
    • 2 el Calvé mayonaise
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Schaaf of snijd de koolrabi in dunne plakjes.
  3. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en schud ze op een bord.
  4. Roer de mayonaise los met 2 eetlepels water. Meng de koolrabi met de uiringen, de appel en de mayonaise. Voeg zout en peper naar smaak toe en bestrooi de salade met de hazelnoten.

  5. Smelt in een koekenpan 25 g margarine en bak de aardappelen in 6 minuten goudbruin.

  6. Smelt in een koekenpan de resterende 25 g margarine en bak de worstjes in 5 minuten bruin en gaar.

  7. Leg de worstjes met de salade op 4 borden. Serveer met de aardappelen.