Worstjes met sperziebonen en aardappelpuree

Worstjes met sperziebonen en aardappelpuree

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Worstjes met sperziebonen en aardappelpuree

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 kleine runderworstjes
    • 50 g
    • 2 uien (gesnipperd)
    • 7 el Blue Band Vloeibaar
    • 600 g sperziebonen
    • 800 g kruimige aardappelen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de worstjes 10 minuten in water en snijd ze vervolgens in plakjes.

  2. Kook de sperziebonen 5 minuten. Kook de aardappelen gaar. Stamp de aardappels met 5 eetlepels Blue Band Vloeibaar en wat kookvocht tot een smeuïge puree.

  3. Doe 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en roerbak de ui, boontjes en stukjes worst tot alles gaar is. Voeg vervolgens de mosterd toe en een beetje water. Breng eventueel op smaak met zout. Serveer het worst-groentemengsel met de puree op borden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!