Wortelcurry met kokos en vissaté

Wortelcurry met kokos en vissaté

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Wortelcurry met kokos en vissaté

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 400 g stevige visfilet (bijv. Pangasius of roodbaars)
    • satéprikkers of houten spiesjes
    • verse bieslook (ter garnering)
    • 2 tl Conimex Djahe
    • 1 kg wortelen
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 bakje Conimex groene curry paste (95 g)
    • 200 ml
    • 4 el Conimex Gebakken Uitjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm. Bestrooi ze met wat zout, peper en djahe. Besprenkel met wat wokolie en rijg ze aan satéstokjes.

  3. Schil de wortelen en snijd in schuine plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de wortel ca. 3 minuten. Voeg de groene curry kruidenpasta en de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat ca. 8 minuten pruttelen.
  4. Verhit ondertussen een grillpan en rooster de saté voorzichtig in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar.

  5. Schep de rijst en de wortelcurry op 4 borden. Leg de vissaté erop. Bestrooi met gebakken uitjes en eventueel bieslook.
Bron: Conimex